Hoppa till sidans innehåll

Kilstränare prisad på VFIF:s årsmöte

15 MAR 2018 22:15
Johan Westlund, Kils AIK friidrott, utsedd till årets friidrottsledare i Värmland 2017.
  • Uppdaterad: 02 SEP 2018 15:16

Vid Värmlands friidrottsförbunds årsmöte fick Johan Westlundc (i mitten, tränare i Kils AIK:s 07/08-grupp, priset som årets ledare. Motiveringen lyder:

”Johan är en trygghet i gruppen, han är uppskattad av både barn och föräldrar. Han är lugn, engagerad, snäll och får alla att känna sig välkomna. Han har även en förmåga att få alla att våga prova på grenar de annars kanske inte vågat tidigare. Johan tar sig an alla uppgifter med stor kunnighet och med glädje. Han ser till alla barn, inte bara idrottsligt utan arbetar även med värdegrund. De har startat ”killsnacket” där han har haft träffar med killarna i gruppen och snackat om hur det var när han började idrotta, vad och hur man pratar med och behandlar varandra mm. Han planerar in fler träffar där riktlinjerna är hur de tillsammans kan jobba aktivt med rådande machokultur, språkbruk, jämställdhet, kroppens förändringar och allmänt om stress och press.”

I samband med årsmötet fick även Kils AIK:s Melwin Lycke-Holm och Rasmus Eriksson ta emot pris för slagna distriktsrekord under 2017.

Stort grattis!

Skribent: Jacob Järpegård
Epost: Adressen Gömd

 

 

Hallquist logo-PMS300

 

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan

Postadress:
Kils AIK FIK - Friidrott
Östra Glänne Sanningen 1
66592 Kil

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansli@kilsfriidrott...