Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Kils inomhusspel?

27 JAN 2021 12:58
För 32 år sedan arrangerade Kils AIK för första gången en ren inomhustävling i Våxnäshallen. Den gången, den 18 februari 1989, gick nämligen Folksamspelen av stapeln för första gången i den hall som bara hade ett drygt år på nacken.
  • Uppdaterad: 27 JAN 2021 12:58

Varje år sedan dess har denna tävling fortsatt att arrangeras, förvisso under olika namn - nu för tiden heter den ju Kils inomhusspel.
Men hur blir det med tävlingen i år?

Många har undrat och vi kan inte riktigt ge ett 100 %-igt svar ännu. Men under gårdagens styrelsemöte fattades beslut om att vi ska försöka arrangera tävlingen också detta år, men...
...som alla vet befinner vi oss just nu mitt i en pandemi, men som alla hoppas så kommer livet förhoppningsvis, med vaccinet och läkarvetenskapens hjälp, att återgå till det normala under våren.

Alltså när vi en förhoppning om att kunna köra Kils inomhusspel, i mindre skala och huvudsakligen för våra egna och närbelägna klubbars ungdomar, under andra halvan av april.

Vi vet och förstår att många vill och längtar efter att tävla, och om vi bara håller i, håller ut och håller avstånd så kanske vi kan erbjuda den möjligheten i vår.

Skribent: Stefan Holm
E-post: This is a mailto link

 

 

Hallquist logo-PMS300

 

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan

Postadress:
Kils AIK FIK - Friidrott
Östra Glänne Sanningen 1
66592 Kil

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansli@kilsfriidrott...