Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Chans att beställa kläder

22 MAR 2021 14:34
Nu finns chansen att beställa nya tävlingskläder från Trimtex igen.
  • Uppdaterad: 22 MAR 2021 14:34

Sommaren närmar sig med stormsteg och därmed också en ny tävlingssäsong. Just därför kanske det också har blivit dags att uppdatera tävlingsgarderoben.

Alltså öppnar Trimtex upp vår klubbshop idag, den 22 mars, och håller öppet till och med den 5 april. För att komma till klubbshopen klickar du här.

Kläderna bjuder på ett par nyheter som kan vara värda att notera:
För det första är designen på själva kläderna något annorlunda jämfört med tidigare år, även om det fortfarande är gult och svart, som gäller.
Det andra är att texten på ryggen nu är ändrad till Kils AIK friidrott-loggan som vi alla känner igen sedan många år tillbaka, men som av olika anledningar inte suttit på ryggen på ett par år.
Det tredje är att vi valt att plocka upp Kils AIK:s verkliga klubbmärke och placerat det över hjärtat på framsidan av dräkten.
Vi hoppas förstås att ni alla ska gilla dessa små förändringar både vad gäller klädernas design och en försiktig återgång till den klassiska skölden.

Sista dag att beställa kläder är alltså den 5 april och leveransen är förväntad till vecka 20 - alltså i god tid till den utomhussäsong som vi alla verkligen hoppas ska bli av.

KAIK2021.jpg

Skribent: Stefan Holm
E-post: This is a mailto link

 

 

Hallquist logo-PMS300

 

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan

Postadress:
Kils AIK FIK - Friidrott
Östra Glänne Sanningen 1
66592 Kil

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansli@kilsfriidrott...