Hoppa till sidans innehåll

Aktivitetsdag på Sannerudsvallen

24 APR 2019 16:44
Onsdagen den första maj klockan 11.00 vill vi i Kils AIK Friidrott bjuda in er till en
aktivitetsdag på sannerudsvallen, det bjuds på grillad korv och fika!
  • Skapad: 24 APR 2019 16:44

Hej alla aktiva och föräldrar!

Onsdagen den första maj klockan 11.00 vill vi i Kils AIK Friidrott bjuda in er till en aktivitetsdag på sannerudsvallen, det bjuds på grillad korv och fika!

Aktivitetsdagen är ett tillfälle för barnen att träna friidrott tillsammans med aktiva från andra åldersgrupper än sin egen för att stärka gemenskapen i vår förening. Vi kommer att starta tidtagningen så att de aktiva får möjligheten att springa och försöka förbättra sina tidigare resultat. Det kommer förutom sprint också finnas möjlighet till häcklöpning, höjd- och längdhopp, bollkastning och såklart lek.

Det kommer under dagen att hållas ett ”föräldramöte” där det tas upp information om tävlingar och funktionärsskap och allt vad detta för med sig. Förutom det så kommer även den årliga bilden tas på barnen i vardera åldersgrupp inför sommaren för att välkomna de många nya aktiva som tillkommit under det senaste året.

Under dagen sker också städning och inventering av vallen, vi hjälps åt för att det ska gå så smidigt som möjligt. Inventeringen är nödvändig för att föreningen ska kunna fortsätta i vanlig ordning över sommaren utan att stöta på problem med utrustning och annat.

Hoppas vi ses där!

Med vänliga hälsningar,
Styrelsen

Skribent: Jacob Järpegård
Epost: Adressen Gömd

 

 

Hallquist logo-PMS300

 

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan

Postadress:
Kils AIK FIK - Friidrott
Östra Glänne Sanningen 1
66592 Kil

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansli@kilsfriidrott...