Hoppa till sidans innehåll

Nya ansikten i Kils AIK friidrotts styrelse

23 FEB 2018 16:39
Efter tre år som ordförande lämnar Jennifer Hägg över stafettpinnen till Henrik Lundell.
  • Skapad: 23 FEB 2018 16:39

Den 20 februari höll Kils AIK friidrott sitt årsmöte, ett lyckat möte där vi kunde konstatera att det är en välmående förening som ser fram emot 2018. Vi kunde uppvisa ett positivt resultat på drygt 33 000 kronor, mycket tack vare våra uppskattade och väl genomförda tävlingar under 2017.

Vi noterar också att styrelsen för 2017 beviljades ansvarsfrihet.

Flera personer tackades av

Under årsmötet valdes det även in en – till stor del – ny styrelse, vilket alltså innebär att vi tackar av flera personer för de insatser de gjort under sina år i styrelsen 

Jennifer Hägg som de senaste tre åren axlat rollen som ordförande med bravur. Förutom rollen i styrelsen har Jennifer tagit ett stort ansvar vid våra tävlingar vilket vi är oerhört tacksamma för.

Christer Säwe som varit materialansvarig och ledamot – han har dessutom varit tränare i en av våra grupper. Christer kommer fortsätta som tränare och vi är tacksamma för att hans kompetens finns kvar i föreningen.

Henrik Jansson som varit vice ordförande och även han har tagit ett stort ansvar vid våra tävlingar.  Mattias Walan som varit ledamot och funktionärsansvarig. En oerhört viktig roll för att koordinera alla ideella krafter i samband med våra tävlingar.

Ny ordförande

Som ordförande, på ett ettårigt mandat, kommer Henrik Lundell in i Kils AIK friidrott. Henrik har tidigare varit suppleant i styrelsen och hoppat in flera gånger under 2017. Han har också tagit ett stort ansvar vid våra tävlingar och känner föreningen väl. Vi är därför trygga med att Henrik kommer göra ett oerhört bra jobb som ordförande.

Nya i styrelsen är också Jenny Nilsson och Per Kamperin – båda har valts in på tvååriga mandat. Kul med nya krafter och vi önskar dem varmt välkomna.

Hanna Westlund blev omvald på ett tvåårigt mandat och kommer nu axla rollen som vice ordförande. Hanna är även tränare i en av våra grupper och har ett stort engagemang i föreningsfrågor. Förutom sitt engagemang i Kils AIK sitter hon med i styrelsen för Värmlands friidrottsförbund, där har Hanna rollen som ungdomsansvarig.

Med ett år kvar på sina mandat finns Linda Wåhlin och Sandra Edberg, de delar på uppgiften som kassör samt har en varsin plats som ledamot i styrelsen. Vi är oerhört glada för att vi får behålla den kompetensen. Även Jacob Järpegård har ett år kvar på sitt mandat där han fortsätter med sin roll som sekreterare. Jacob ansvarar även för arbetet webbsidan, något som även fortsätter under 2018.

Som suppleanter finns Indra Lundell, Anna Pettersson Norén samt Lars Kennerstad.

Unga krafter

Vi är glada och stolta över att vi har en bra könsfördelning i vår styrelse – både när det gäller antal och fördelningen av olika ansvarsområden. Det är också väldigt glädjande att vi får in en ung kraft genom Indra Lundell, en 15-åring som trots rollen som suppleant uttryckt önskemål om att vara med på våra styrelsemöten för att lära sig mer om hur allting fungerar. Vi är dessutom övertygade om att hennes perspektiv är viktigt att få med i styrelsearbetet.

Vi tackar också valberedningen Camilla Mattsson och Annika Noleryd för deras jobb samt Patrik Lundström som agerade revisor.

Mer information och kontaktuppgifter om styrelsen finns HÄR

Skribent: Jacob Järpegård
Epost: Adressen Gömd

 

 

Hallquist logo-PMS300

 

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan

Postadress:
Kils AIK FIK - Friidrott
Östra Glänne Sanningen 1
66592 Kil

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link