Hoppa till sidans innehåll

Värmlandsserien Hagfors

07 AUG 2012 12:21
Barn födda 2005
  • Uppdaterad: 02 SEP 2018 15:16

Det finns en tävlilngsform i Värmland som kallas för Värmlandsserien som består av 4 deltävlingar i Värmland där man givetvis tävlar individuellt men framförallt är det en lagtävling där varje deltagare samlar poäng genom att delta i de olika grenarna. Tävlingen är till för deltagare mellan 8 och 15 år men i 8-årsklassen får även 7-åringar vara med (födda 2005)
 
Den 18:e augusti är det dags för den avslutande tävlingen i Hagfors. Kils AIK Friidrott leder med 34 poäng inför den och vi vill nu ha med så många som möjligt på den sista tävlingen och frågar er som har barn födda 2005 (utskicket går till alla i Patriks och Helenas grupp men tävlingen är endast till för de som är födda 2005) om ni tror att era barn kan tänkas att vara med på denna sista tävling. Efter tävling är det prisutdelning till de individuella vinnarna i varje åldersklass där Kil har några som v´kommer att vinna, och sen är det dags för pokalutdelning till det vinnande laget, tvåan och trean. Kils AIK Friidrott kommer att få en pokal för vi kommer att hamna på topp 3 oavsett vad som händer.
 
Grenarna man tävlar i vid den sista tävlingen är: 60meter, 200meter, längdhopp och bollkast
Deltar man i alla grenar så får man 5 extra poäng till laget men ni känner era barn bäst och anmäler i de grenar ni tror att de kan vara redo.
 
Hör av er till mig senast onsdag 8 augusti med namn, födelseår och vilka eventuella grenar era barn vill vara med i.
This is a mailto link
Skribent: Helena Svensson

 

 

Hallquist logo-PMS300

 

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan

Postadress:
Kils AIK FIK - Friidrott
Östra Glänne Sanningen 1
66592 Kil

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansli@kilsfriidrott...