Hoppa till sidans innehåll

På jakt efter spikskor?

21 NOV 2020 14:39
  • Uppdaterad: 21 NOV 2020 14:39

Att få tag på spikskor är inte alltid det lättaste, därför kommer här ett par tips på hur kan bära dig åt för att hitta nya, eller begagnade, spikskor till dig eller ditt friidrottande barn.

1. Kils AIK friidrott har en egen "Köp-och-sälj-sida" på det allestädes närvarande Facebook. Där kan du lägga in en annons på skor du vill sälja, eller skicka ut en fråga om någon kanske har spikskor till salu i en viss storlek. Sidan, som du måste be om att få bli medlem på, hittar du via den här länken. Ett väldigt enkelt sätt att fixa skor i närområdet.

2. Det går ofta att köpa skor i samband med tävlingar, men det vet vi ju hur det är med den saken just nu på grund av ni-vet-vad, men de som vanligtvis är ute och säljer har förstås egna hemsidor. Som till exempel Idrottsspecialisten i Uddevalla, Global Sport i Malmö eller Runners Store i Stockholm.

3. Det händer då och då att det sätts upp anslag i Våxnäshallen med spikskor som är till salu, så det kan vara värt att kasta ett getöga på anslagstavlan nära entrén där då och då.

4. Man kan, förstås, också ge sig på att beställa skor från utlandet. En sida som jag själv använt mig av då och då är brittiska SportsShoes.

Skribent: Stefan Holm
E-post: This is a mailto link

 

 

Hallquist logo-PMS300

 

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan

Postadress:
Kils AIK FIK - Friidrott
Östra Glänne Sanningen 1
66592 Kil

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansli@kilsfriidrott...