Hoppa till sidans innehåll

Goliatspelen 2020

13 AUG 2020 15:44
2020 har varit ett annorlunda år, så det var helt naturligt att det också blev ett annorlunda Goliatspelen - men det blev trots allt den 37:e raka upplagan av tävlingen
  • Uppdaterad: 13 AUG 2020 15:44

Goliatspelen 2020 kom att avgöras under en klarblå himmel och en flitigt strålande sol och Sannerudsvallen visade sig från sin allra bästa sida. Förutsättningarna för friidrott och goda resultat kunde knappast ha varit bättre. När helgen summerades och resultatlistorna gicks igenom kunde vi notera inte mindre än 10 nya tävlingsrekord - och då pratar vi alltså om en tävling som avgjordes för 37:e året i rad.

Med tanke på de restriktioner som råder var dock både antalet grenar och deltagare kraftigt reducerat jämfört med tidigare år. Men ändå kom 211 aktiva till start och gjorde tillsammans inte mindre än 642 starter.

Föreningen vill tacka alla funktionärer som ställde upp och alla aktiva, tränare och föräldrar som hjälptes åt med att följa de restriktioner och avspärrningar som gällde för årets, något annorlunda, tävlingar.

Vi passar också redan nu på att hälsa alla varmt välkomna tillbaka nästa år när vi verkligen hoppas att allt återgått till det normala igen - och att vi också då kan bjuda på sol, värme och härliga tävlingsdagar i Goliats egen hemstad Kil.

Länk till årets resultatista.

Skribent: Stefan Holm
E-post: This is a mailto link

 

 

Hallquist logo-PMS300

 

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan

Postadress:
Kils AIK FIK - Friidrott
Östra Glänne Sanningen 1
66592 Kil

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kansli@kilsfriidrott...