Hoppa till sidans innehåll

Grupp 11-12


Hej, alla härliga friidrottbarn och föräldrar!

Nu är det äntligen dags för att friidrottsträningen ska dra igång. Som vi har längtat.

Träningen startar onsdagen den 8/5 klockan 17-18.30 och fortsätter sedan varje onsdag på Sannerudsvallen. Det är många barn som är intresserade så var redo att vi kanske frågar er föräldrar om hjälp.

Dessutom kommer första tävlingen 19/5 i Karlskoga. Det är första deltävlingen i Värmlandsserien. Vill ditt barn vara med så maila klass, namn, år när ert barn är fött till This is a mailto link. Har ni frågor så återkom gärna. Vi ser fram emot en härlig friidrottssäsong!

Tränare:
Patrik Lundström
Helen Järpegård

Obs! Just nu är det många barn anmälda och det är inte säkert att vi kan ta emot fler. Vi måste avvakta säsongsstarten. Maila Helen om ni vill stå med på en reservlista. Finns det någon mer som vill kliva in som tränare i gruppen är ni varmt välkomna, det kan underlätta för oss att ta emot fler barn. 

Om Värmlandsserien
En tävlingsserie under trivsamma former runtom i det Värmländska friidrottsdistriktet där deltagarna samlar poäng individuellt och till sin klubb. Vid den avslutande deltävlingen koras vinnande klubb, individuell segrare i respektive åldersklass samt ett deltagarpris till alla som deltagit i 3 deltävlingar (av totalt 4).

Tävlingarna är åldersbundna, undantag är P/F 8 där 7-åringar får delta.

Uppdaterad: 24 JUN 2018 20:56 Skribent: Jacob Järpegård
Epost: Adressen Gömd

 

 

Hallquist logo-PMS300

 

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan

Postadress:
Kils AIK FIK - Friidrott
Box 55
66522 Kil

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link